Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca acaben l'any «amb el partit a punt per tornar a demanar la confiança de la ciutadania i guanyar les eleccions del 2019»

Executiva FSM desembre 2017Els Socialistes de Mallorca han celebrat la darrera reunió de la Comissió Executiva del 2017, any del qual la secretària general, Mercedes Garrido, ha fet un balanç positiu perquè «els canvis orgànics ens han permès tenir el partit a punt per presentar-nos a les eleccions del 2019 i tornar a demanar la confiança de la ciutadania de Mallorca i de cada un dels municipis».

Garrido ha recordat que enguany s'han renovat les Executives federal, autonòmica, insular i també les locals, un procés que acaba ara amb la pràctica totalitat de les agrupacions locals renovades.

A més a més, Garrido ha explicat que també ha estat un any positiu en l'àmbit social, perquè «des del Consell de Mallorca acabam el 2017 amb la reforma de la Llar d'Ancians i la Bonanova, amb dues residències noves a Palma i Marratxí i amb la posada en funcionament del Servei d'Atenció a Domicili per tal que la gent gran pugui seguir vivint a casa seva i fomentar la seva autonomia».

Un any de canvis també a nivell territorial, en el qual els socialistes han iniciat la modificació del Pla Territorial de Mallorca, aprovaran el Pla d'Equipaments Comercials i s'obrirà el Túnel de Sóller.

Però la reunió de la Comissió Executiva també ha servit per començar a preparar la tasca per al proper any, en el qual «haurem de posar la maquinària i l'engranatge electoral en marxa, elegint els millors candidats i candidates per als nostres municipis».

A més a més, també serà un any per concretar aspectes que definiran la Mallorca del futur en l'àmbit territorial, com la zonificació del lloguer turístic, el Pla d'Intervencions en Àmbit Turístic, el desdoblament de la carretera Llucmajor – Campos, la ronda d'Algaida o els accessos a Lloseta.

Tot un seguit de reptes de futur que els Socialistes de Mallorca afronten des del convenciment que són la formació política que té les idees, el projecte, la unitat i la fortalesa per donar solució als problemes que té la ciutadania i que està preparada per afrontar les eleccions del 2019.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube