Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Santanyí demanen a l'Ajuntament que instal·li espais destinats a la pràctica de cal·listènia

Jordan Thomas i Dolores BotiaEls Socialistes de Santanyí han presentat una moció, signada també per Alternativa i El Pi, per demanar a l'Ajuntament que instal·li espais per a la pràctica de cal·listènia o "street work out" al municipi.

Així ho ha anunciat el portaveu, Jordan Thomas, qui ha explicat que la cal·listènia "és un moviment fonamentat en l'entrenament esportiu al carrer, fent servir el propi cos i l'entorn, que cada vegada està tenint un creixement més destacat d'aficionats al nostre país".

Per això, Thomas ha considerat important "fomentar la pràctica esportiva entre els ciutadans i ciutadanes de Santanyí pels beneficis que aporta a la salut i al benestar de les persones".

De fet, els socialistes presenten aquesta iniciativa recollint les peticions rebudes per molts joves del municipi aficionats a aquest esport.

A més a més, els socialistes també presentaran al proper plenari una altra moció per instar a l'Estat a aplicar mesures concretes contra la bretxa salarial entre homes i dones, que actualment és d'un 23% per una mateixa feina. En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat que "és l'obligació dels representants públics recollir a les institucions les demandes expressades per tantes dones que es van manifestar per la igualtat dia 8 de març".

Finalment, el Grup Municipal Socialista també proposa que l'Ajuntament expressi el seu rebuig a la nova proposta del Ministeri d'Hisenda sobre la Llei Montoro, que només permetrà invertir el superàvit municipal del 2017. Un fet que els socialistes rebutgen per ser totalment insuficient, ja que "Montoro pretén repartir miques entre els ajuntaments d'Espanya en lloc de respectar la seva autonomia per poder decidir quan i on invertir el superàvit que prové dels imposts dels ciutadans i ciutadanes de cada poble".

Per això, Thomàs ha apostat perquè "Santanyí pugui decidir, sense limitacions, on invertir els més de 12 milions de romanent del que disposam per millorar els serveis públics del nostre municipi".

Finalment, el portaveu socialista ha afegit que "serà interessant veure si el batle del PP es situa al costat del Ministeri o al costat dels santanyiners i santanyineres".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube