Imprimeix
PDF

Els socialistes aposten per tornar a impulsar el Pla de Lluita Contra la Precarietat "que ja ha millorat els contractes de 20.000 treballadors i treballadores"

TPQI CalviàEl PSIB-PSOE ha traslladat la campanya Treballam Pel Que Importa a Calvià, on juntament amb els sindicats UGT i CCOO s'ha explicat com s'està reconstruint l'Estat del Benestar des de les institucions i més en concret, com s'està fent feina per afavorir la creació d'una ocupació de qualitat.

El secretari d'Ocupació i conseller de Treball, Iago Negueruela, ha recordat que una de les principals mesures ha estat el Pla de Lluita Contra la Precarietat Laboral, que en tres anys "ens ha permès millorar els contractes de més de 20.000 treballadors".

Uns bons resultats que fan que els socialistes apostin per tornar-lo a impulsar aquest estiu, tenint en compte a més que "el 42% dels contractes analitzats amb aquest pla eren il·legals".

Negueruela ha explicat també que a Balears s'està apostant per una sortida justa de la crisi, amb millores salarials substancials en el sector del comerç i de l'hoteleria. Unes millores que "ara tenim el repte de traslladar a la resta de sectors i aconseguir definir així les illes que volem pel futur".

Malgrat la bona tasca que s'està fent des de la comunitat autònoma, Negueruela ha lamentat que "amb un altre Govern a Espanya es podria fer molt més en matèria laboral, però l'estratègia del PP és sempre no fer res". En aquest sentit, el socialista ha avançat que des del Govern de les Illes "hem presentat nombroses propostes pel reconeixement de determinades malalties professionals i ara que Rajoy s'ha erigit com a portaveu de les cambreres de pis esperam que les pugui tenir en compte i surtin endavant".

Per part del sindicat UGT, Antonio Copete ha celebrat l'augment salarial del 17% que afavoreix el nou conveni d'hoteleria, i ha apostat per fer front conjuntament "a l'externalització de serveis i a les elevades càrregues de treball". En aquest mateix sentit s'ha pronunciat Sílvia Montejano, de CCOO, qui ha criticat que la crisi ha servit d'excusa per empitjorar els drets laborals, per la qual cosa "ara és el moment de recuperar drets, augmentar el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i de disminuir les càrregues de feina".

Finalment, el secretari general dels Socialistes de Calvià i batle del municipi, Alfonso Rodríguez, ha posat en valor el nou conveni d'hoteleria "com a exemple de col·laboració entre administració, empresaris i sindicats per millorar la qualitat de vida de la ciutadania".

La campanya Treballam Pel Que Importa continua aquest dimecres, a Eivissa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube