Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Santa Eugènia lamenten la negativa del batle de declarar d’interès autonòmic la Fira Agrícola i Ramadera

Pep Lluís UrracaEl portaveu dels Socialistes de Santa Eugènia, Pep Lluís Urraca, ha lamentat la negativa de l'equip de govern de declarar d'interès autonòmic la Fira Agrícola i Ramadera del municipi.

A través d'una moció presentada al plenari de l'Ajuntament, els socialistes han demanat aquesta declaració "per aconseguir que tota la ciutadania vinculi el nostre municipi a la protecció i conservació de les diferents races autòctones", així com també per tal que "la conselleria competent aporti una major dotació econòmica per al replantejament de la fira".

Per Urraca, aquesta declaració d'interès autonòmic "serviria per donar un nou impuls al poble i repercussió fins i tot a nivell nacional", ja que es tracta d'una fira que compta de cada any amb "més criadors i amb millor valoració per part de participants i visitants".

És per això que el portaveu socialista lamenta la negativa del PP d'aprovar aquesta iniciativa amb el pobre argument que li van demanar al conseller del ram durant la passejada de la fira d'anys anteriors i no han tornat a saber res. Una explicació que Urraca ha rebutjat, ja que "precisament amb aquesta proposta volíem fer les coses bé i fer la petició pel camí oficial, amb els vots a favor de tots i cada un dels grups amb representació a l'Ajuntament, però el PP s'ha negat".

De fet, Urraca ha criticat que "al batle no li agrada que facem propostes en positiu i que tirin endavant iniciatives que no venguin de l'equip de govern".

A més a més, el portaveu dels socialistes ha afegit que "sembla que el batle ha renunciat a les seves funcions i no té ganes de fer feina perquè una fira com la nostra tengui major repercussió, incidència i impacte econòmic", per la qual cosa ha volgut deixar clar que "no passi pena, serà una proposta que durem endavant els socialistes quan governem a l'ajuntament".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube