Imprimeix
PDF

Els socialistes de Felanitx inauguren una nova seu "oberta a tothom per seguir canviant el nostre poble"

inauguracio nova seu felanitx 8 juny 2018Francina Armengol i Mercedes Garrido han visitat la nova "casa del poble", un lloc que ha de ser "lloc de trobada de la gent, per seguir creixent i continuar amb el canvi iniciat al 2015"

L'Agrupació Socialista de Felanitx ha inaugurat la seva nova seu al carrer dels Horts. Un nou espai "obert a tothom per seguir canviant el nostre poble", com va reconèixer Joan Aznar, secretari general dels Socialistes de Felanitx, davant els nombrosos militants i simpatitzants que s'han acostat a la inauguració.

També han assistit a la celebració Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, i Mercedes Garrido, secretària general dels Socialistes de Mallorca, i s'han dirigit als assistents per encoratjar-los a continuar amb la "bona feina que estam fent els socialistes a Felanitx".

Armengol ha destacat el bon moment dels socialistes del municipi i de les illes i ha celebrat l'obertura d'un nou espai que ha de ser "lloc de trobada de la gent, per seguir creixent i revalidar la confiança de la ciutadania per continuar amb el canvi iniciat al 2015".

Mercedes Garrido ha recordat el llegat de "grans socialistes que han obert camí", recordant que "Felanitx ha canviat de la mà de governs socialistes i ho continuam fent per tota la gent que tant ho necessita", posant com exemple que "avui mateix hem tornat a obrir l'Hospici que va tancar el PP durant la passada legislatura".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube