Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Santanyí insten l'Ajuntament a "obrir com més aviat millor" al públic Es Fortí de Cala d'Or

Jordan Thomas Es FortíEls Socialistes de Santanyí celebren el lloguer d'Es Fortí de Cala d'Or per part de l'Ajuntament, i insten el consistori a "obrir-lo al públic tan aviat com sigui possible ara que ja en tenen les claus", segons ha declarat avui el Secretari General del PSIB-PSOE de Santanyí, Jordan Thomas.

L'emblemàtic monument, una antiga fortificació militar, és propietat de la Fundació Illes Balears, i va ser clausurat a principis de 2018, causant una gran indignació entre residents i visitants. És per aquest motiu que l'Agrupació Socialista de Santanyí va presentar una moció per instar l'Ajuntament a adquirir Es Fortí i obrir-lo al públic, però la iniciativa va ser tombada pel govern municipal del PP.

Ara, els i les socialistes es mostren "moderadament satisfets" davant el lloguer del monument per part de l'executiu municipal, però pensen que no és suficient.

"Mentre Es Fortí no sigui propietat de l'Ajuntament, hi haurà la possibilitat que hi torni a haver interessos a donar-li un ús privat i lucratiu", ha dit Thomas.

"Els i les socialistes seguirem pressionant l'Ajuntament perquè iniciï com més aviat millor els tràmits per adquirir-ne la propietat, ja que és un patrimoni d'interès cultural", ha advertit el portaveu, que ha reiterat la voluntat que ja van expressar a la moció perquè la fortificació esdevingui un museu dedicat a la història de Cala d'Or.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube