Imprimeix
PDF

En el 88è aniversari de la República, el PSIB-PSOE demana el vot "per defensar els drets socials i els valors de la democràcia"

190414 Arta_webEls socialistes d'Artà han presentat la candidatura amb què aspiren a revalidar la batlia del municipi en un acte amb 70 persones al que també han assistit Catalina Cladera i Cosme Bonet.

Els socialistes d'Artà han celebrat avui un acte públic amb el seu candidat a revalidar la batlia del municipi, Manolo Galán. Més d'una setantena de persones han expressat el seu suport al candidat socialista, que ha estat acompanyat de la candidata a presidir el Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el Candidat al Senat, Cosme Bonet.

En una data assenyalada com és el 80 aniversari de la República, Cladera ha cridat a una mobilització "massiva" a les cites electorals del 28 d'abril i el 26 de maig, ja que "molts drets que donam per segurs, no ho són amb els vents que bufen per la dreta, i no pot ser que ens hàgim de penedir dels resultats com ha passat a Andalusia".

Cladera també ha tengut bones paraules pel batle d'Artà i candidat socialista a la reelecció, Manolo Galán, de qui ha destacat "el compromís amb el municipi i persistència per defensar el millor per a Artà", ja que "gràcies a la seva insistència el Govern ha comprat la finca d'Es Canons, complint amb una reivindicació històrica, i hem pogut ampliar el Parc Natural de la Península de Llevant".

També el candidat al Senat ha posat en valor la feina del batle socialista, remarcant que Artà "és un exemple de política municipal socialista des de fa molts anys, on hem pogut demostrar que els socialistes governam per a tothom".

Per a Bonet, això "també ho hem pogut demostrar a l'estat espanyol durant el govern de Pedro Sánchez", i per això, ha demanat que el 28 d'abril "plantem cara a una dreta que ens vol tornar enrere els drets i llibertats que va conquerir la II República, i que hem consolidat els darrers 40 anys" perquè en un futur "puguem explicar als nostres fills que vàrem omplir les urnes de vots per defensar els drets socials".

Compromís amb la transparència i la participació ciutadana

Per la seva banda, el candidat a revalidar la batlia d'Artà s'ha compromès a governar "des del diàleg, procurant que Artà tengui un futur millor, pensant en els al·lots i al·lotes, i centrant les polítiques en les persones".

El socialista ha fet bandera de la gestió feta els darrers quatre anys, ja que "amb el pacte de govern d'Artà hem estat capaços de complir més d'un 70% del que vam prometre". En concret, Galán s'ha mostrat satisfet "de l'elevat índex de transparència que s'ha aconseguit al municipi" i de l'elaboració d'uns pressupostos participatius "en els que han participat totes les barriades".

Galán, però, ha assegurat que "queda molt per fer", i per això, s'ha compromès a treballar per governar quatre anys més i seguir el camí iniciat aquesta legislatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube