Imprimeix
PDF

Juli Fuster serà el candidat socialista a la batlia de Santanyí

190417 Fuster_Santanyi_webFuster, que reafirma el seu compromís amb Santanyí, surt disposat a "guanyar i aconseguir que Santanyí sigui socialista per primera vegada"

Juli Fuster tornarà a ser el candidat socialista a la batlia de Santanyí, aquesta vegada "disposat a aconseguir que a la fi el municipi tengui un govern socialista".

Decidit a posar fil a l'agulla als temes que més preocupen la gent del municipi, Fuster ha assegurat que es presenta "amb moltes ganes i molta força", convençut que aquests anys "he pogut fer molta feina per millorar la vida de la gent i l'assistència sanitària al municipi des del Servei de Salut del Govern".

El candidat socialista ha destacat algunes de les prioritats del seu projecte per Santanyí, com ara "posar fil a l'agulla amb el problema de l'aigua, que és salada i contaminada i el govern actual mai ha volgut arreglar".

Fuster també s'ha compromès a "fer un pla integral per Cala Figuera, Cala d'Or i Cala Llombards per millorar les seves infraestructures, que estan totalment descuidades", i a impulsar "un govern transparent que Santanyí no ha tingut mai".

De la mateixa manera, s'ha compromès a governar en sintonia amb els valors socialistes, impulsant polítiques per "eliminar les desigualtats socials" i donant solucions per a alguns dels problemes que més preocupen la gent, com és "la manca d'habitatges a Cala d'Or".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube