Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE insta al PP a aclarir si tenien la intenció de prorrogar la concessió del Túnel de Sóller quan aquesta s'acabi

Miquel Àngel Coll DPGCIM17Al proper ple del Consell de Mallorca es debatrà una moció presentada conjuntament per PSIB-PSOE, Més, Podem i El Pi per instar a la institució insular a seguir treballant per aconseguir el rescat del Túnel de Sóller, malgrat les darreres decisions judicials.

Així ho ha anunciat el portaveu socialista a la institució, Miquel Àngel Coll, qui ha insistit en què «tot i respectar tots els processos judicials, consideram que el rescat és una qüestió de justícia social i per tant, volem manifestar tot el nostre suport a la decisió de presentar un recurs d'apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia de Balears contra la suspensió cautelar del rescat».

Una iniciativa que, segons Coll, implicarà una gran oportunitat «perquè el PP desmenteixi que volguessin prorrogar la concessió del Túnel de Sóller quan acabi, el 2022».

En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat que el PP no és de fiar, la qual cosa demostren les actes del ple del Consell de juny de 2006, quan els populars van renovar la concessió del Túnel, o just un any després, quan l'aleshores portaveu, Mabel Cabrer, en demanava el rescat.

Per això, els socialistes demanen al PP «que siguin valents i confirmin si tenien la intenció de deixar la infraestructura en mans privades durant anys», tal com sospita el Grup Socialista.

Tot i això, Coll ha volgut deixar clar que «no quedarem mans plegades fins que acabi la concessió perquè rescatar el Túnel és un compromís que tenim amb la ciutadania de Sóller i de Mallorca», per la qual cosa «donarem suport a totes les accions que emprenguin des del departament de Territori i Infraestructures per aconseguir obrir barreres i que el Túnel de Sóller passi finalment a mans públiques».

La proposta conjunta es debatrà el dijous 14 de setembre al ple ordinari del Consell de Mallorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube