Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca es marquen com a objectiu per als pròxims mesos consolidar el canvi i assolir els grans projectes de la legislatura

Executiva FSM 13-09-17Els Socialistes de Mallorca han reunit a la Comissió Executiva i al Grup Socialista del Consell per definir el full de ruta a seguir durant el curs polític que ara comença.

En aquest sentit, la secretària general, Mercedes Garrido, ha apostat per «consolidar el canvi i assolir els grans projectes d'aquesta legislatura pels quals duim fent feina des de fa dos anys».

Segons Garrido, els socialistes «començam el curs polític amb força, preparats i a punt per tornar a demanar la confiança dels ciutadans i seguir governant a partir del 2019».

En aquest sentit, Garrido ha avançat que la millor eina per consolidar les polítiques de canvi iniciades el maig del 2015 seran els pressuposts pel 2018, que a criteri de la socialista han de ser «socials, per fer front a les necessitats de qui pitjor ho està patint, marcats per la inversió, per tal que el Consell de Mallorca exerceixi la seva capacitat d'incidir en l'economia de l'illa i amb l'ambició de fer front als reptes de futur que té l'illa».

L'altre objectiu marcat per l'Executiva dels Socialistes de Mallorca és aconseguir que siguin una realitat els grans projectes de legislatura, com és la construcció de dues noves residències i la rehabilitació de la Llar d'Ancians i La Bonanova, la reforma de La Misericòrdia per convertir-la en el centre cultural de referència de Mallorca i la consolidació del projecte Smart Island.

Al mateix temps, tal com ha explicat Garrido, «posarem les bases de la Mallorca que volem pel futur a través de la revisió del Pla Territorial, l'aprovació del Pla Director d'Equipaments Comercials i l'aprovació del PIAT, que ordenarà l'activitat turística dins l'illa de Mallorca».

Per part seva, el vicepresident primer de la institució, Francesc Miralles, ha aprofitat per fer un balanç «molt positiu» dels dos primers anys de govern, assegurant que «els socialistes estam agafant protagonisme en la gestió del dia a dia de la institució insular».

A criteri del socialista, «ens vàrem trobar un Consell de Mallorca minimitzat, que molts entenien que era inservible, sense gestió i que en dos anys ens hem encarregat de reactivar a través de polítiques socials, retornant a la inversió i en definitiva, tornar a posar la institució al servei dels ciutadans», per la qual cosa «podem dir que estam millor que amb el PP».

Per exemples com aquests, Miralles ha apuntat que «val la pena que governi l'esquerra, perquè són fites que el PP ens havia fet creure que eren impossibles d'assolir i que ara es troben dins la normalitat».

D'aquesta manera, els Socialistes de Mallorca encaren el nou curs polític «amb la satisfacció de la feina feta» i amb la mirada posada en el 2019 per guanyar les eleccions i poder consolidar el canvi amb quatre anys més de govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube