Imprimeix
PDF

Miquel Àngel Coll: «Mantenim l'expectativa que les decisions judicials només hagin suposat un retard en l'obertura del Túnel de Sóller»

Miquel Àngel Coll 14-09-17El ple del Consell de Mallorca ha aprovat la moció conjunta presentada per PSIB-PSOE, Més, Podem i El Pi per donar suport a l'equip de govern a l'hora de recórrer davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears les mesures cautelars contra el rescat del Túnel de Sóller imposades pel jutjat del Contenciós número 3 de Palma.

Segons el portaveu socialista, Miquel Àngel Coll, aquesta iniciativa dóna al PP l'oportunitat de xerrar clar i dir a la ciutadania de quin costat estan, deixant clar que «els socialistes mai ens situarem al costat de l'empresa concessionària del túnel i les seves reivindicacions».

En aquest sentit, Coll ha reivindicat una vegada més que el rescat de la infraestructura és «una qüestió de justícia que dóna solució a una demanda històrica des del consens, ja que fins aleshores ningú s'havia oposat al rescat i en aquest plenari sempre havíem defensat que quan la institució tengués capacitat econòmica per rescatar el túnel ho faríem». De fet, el portaveu ha posat en relleu que «fins i tot el PP de Sóller va votar favorablement a l'obertura de les barreres».

A més a més, tal com ha recordat Coll, és una mesura prevista als acords de governabilitat que no ha suposat la renúncia a cap de les inversions previstes als pressuposts d'enguany.

Per això, i «pensant en el que volem pel futur de Mallorca», «els socialistes no podem permetre que la Vall sigui l'única zona de Mallorca que no estigui connectada en igualtat de condicions, per això prenem aquesta decisió».

De fet, tal com ha apuntat el portaveu socialista, «mantenim l'expectativa que les darreres decisions judicials només suposin un retard en l'obertura efectiva de les barreres del túnel». Per això, la proposta socialista signada per la resta de grups manté el compromís de la institució insular de rescatar la infraestructura i estudiar totes les fórmules possibles per fer-ho possible.

Finalment, la iniciativa també especifica el compromís de tots els grups que la signen de no prorrogar la concessió sota cap concepte, punt que ha estat aprovat per unanimitat, sobre la qual cosa Coll ha conclòs que «no tenim cap problema en què el PP es sumi a aquest compromís si això els ha de netejar la consciència».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube