Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Binissalem acusen el PP d'estar «més preocupat pel canvi de batlia que per presentar els pressuposts pel 2018»

Mariana Pons SG BinissalemEls Socialistes de Binissalem han criticat que l'Ajuntament encara no hagi presentat els pressuposts pel 2018 per a poder ser debatuts, la qual cosa demostra la «manca de projecte de l'actual equip de govern».

Així ho ha assegurat la portaveu del Grup Municipal Socialista, Pepa Ramis, qui ha acusat al PP d'estar més preocupat «pel canvi de batlia, que tendrà lloc els propers mesos, que de presentar els pressuposts, una eina bàsica i fonamental per poder dur endavant les polítiques que necessita el nostre municipi».

Pels socialistes, aquesta és només una mostra més de la «paràlisi i la inactivitat a la qual PP i UxB tenen sotmès l'Ajuntament de Binissalem, perquè estan més pendents dels seus problemes interns i de les quotes de poder que de fer un bon pressupost que inclogui solucions als problemes reals que tenen els binissalemers i binissalemeres».

De fet, en el plenari del passat dilluns la portaveu socialista va demanar per aquesta qüestió a l'equip de govern per cinquè mes consecutiu, tenint en compte que «el novembre ens van assegurar que aviat hi hauria una proposta damunt la taula, però estam al mes de gener del 2018 i no en sabem res».

Per tot això, els socialistes insten a PP i UxB a «posar-se d'acord i a fer feina perquè Binissalem surti del desgovern en el qual està instal·lat i pugui comptar el més aviat possible amb els pressuposts que necessita la ciutadania».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

@sergio_rgari i a més sigui legal o no cobrar aquests souarros o prestecs mentre es predica austeritat pels demés és indecent, inmoral

cosmebonet cosmebonet

@sergio_rgari lo mateix te dic, sobretot quan seguiu parlant de temes arxivats que removeu a la desesperada

cosmebonet cosmebonet

Les pensions són "insostenibles" diuen els experts, el PP les baixarà, però Rajoy demés tropa ja s'han fet el raconet a base de sobre-sous

cosmebonet cosmebonet

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube